Choď na obsah Choď na menu
 


Fit deň alebo napĺňame svoje predsavzatia!

10. 1. 2016

Mnoho ľudí si dáva predsavzatia. Či už koncom starého roka, alebo začiatkom nového. Nie všetci, ich však dodržiavajú. K najrozšírenejším patria tie, typu: "Začnem cvičiť", "Budem sa zdravšie stravovať", "Budem chodiť behať". Niektorým sa to podarí, iným nie. Za všetko môže slabá vôľa konkrétneho človeka. Tiež mám niekedy pocit, že už sa neoplatí pokračovať, že by som mala skončiť. Ale potom si spomeniem na tento múdry citát a v momente ma to prejde: "Sklam všetkých, ktorí ťa podceňovali." Veľmi múdra veta. :)

Nie som výnimka a tak som si za jedno z mojich predsavzatí zvolila klasické klišé: "Budem sa zdravšie stravovať." Netvrdím, že od 1.1. som nezjedla nič "zakázané" ale minimálne som to obmedzila. :)) 

Včerajší deň bol obzvlášť taký, pretože sa začal hneď zdravými raňajkami. Do obeda som nič nezjedla a potom som si znovu spravila šalát. Od rána som vypila asi 3 poháre vody + mlieko, pretože to fakt zbožňujem. Jednak preto, že sú v ňom proteíny a jednak preto, že je fakt dobré. Na konci dňa som trochu "zhrešila" ale povedzme si rovno: Kto by odolal babkinmu jedlu? Nemyslím, že sa niekto taký nájde. Takže na večeru som mala praženicu a babka ju navyše poriadne osolila. Potom som si ešte zgustla na mini veterníčkoch a nakoniec aj na dvoch mega dobrých cukríkoch. Samozrejme som si sľúbila, že to potom vydrepujem. :D 

 

12540468_942881185791339_393427453_n.jpg

Takto vyzerali moje raňajky. O nič viac, o nič menej. Bolo to fakt super. Nakrájala som si jeden banán, jeden pomaranč a pridala som pár sušených sliviek v náleve zo škoricového likéru. Samozrejme to nechceli byť také slivky, ale mamka vôbec nečíta etikety a potom to tak vyzerá. Ako v materskej škole, keď ešte nevieš čítať: Pozeráš obrázky. :D Našťastie boli celkom fajn, aj keď sladšie ako obvykle. Po týchto výdatných raňajkách som bola fakt plná a do obeda som nemala potrebu nič viac jesť.

 

 

 

 

12540337_942877589125032_909507881_n.jpg No a takto vyzeral už spomínaný, obed:

 polovica uhorky

 4 cherry paradajky

 1 vajce (na tvrdo)

 3 lyžice cottage cheesu (bezlaktózového)

 krutóny (obyčajné, bez príchute)

francúzsky dresing

 

 

 

Nič zložité a predsa výborné. Aj z mála sa dá veľa vyťažiť. :)) A zdravo sa dá jesť aj podľa toho, čo nám chutí. :)) Nemusí to byť len o tom, že budeme o vode a na nejakých jedlách, ktoré nám nechutia, prípadne sú bez chuti. :D 

Sofi :))

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.